JA, ik wil lid worden van de V.V. Stedum of SJO STEO! AANMELDEN

mosselsport banner

LID WORDEN?

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar er gaat niets boven een echte wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine. Bij onze kleine, warme, gezellige en sociale voetbalvereniging ben je van harte welkom!

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier en alle benodigde informatie van de V.V. Stedum vinden! Vul het inschrijfformulier volledig in en mail het naar info@vvstedum.nl / hethogenoorden@planet.nl of print hem uit en geeft hem af bij Dick Dijk (Hoofdstraat 6 te Stedum) of doe het formulier in de brievenbus aan de Bedumerweg 6 te Stedum

Download hier het inschrijfformulier!

Opzegging van het lidmaatschap dient, uitsluitend schriftelijk, bij de secretaris voor 15 juni binnen te zijn!  (penningmeester@vvstedum.nl)