JA, ik wil lid worden van de V.V. Stedum of SJO STEO! AANMELDEN

Alleen Stedum 2 komt in actie op 28 januari

Slechts één competitieduel deze zaterdag, Stedum 2 speelt in eigen huis tegen Winsum 5. De uitwedstrijd van Stedum 3 is reeds geannuleerd door gastheer De Fivel 3 en gaat dus niet door. Stedum 1 hervat volgende week pas de competitie.

Programma en selecties zaterdag 21 januari

Zowel Stedum 2 als 3 komen deze zaterdagmiddag in actie. In Stedum zal Stedum 3 aantreden tegen ZEC 3, terwijl er een uitwedstrijd in Zuidhorn gepland staat voor Stedum 2 tegen het plaatselijke vierde elftal.

Stedum 2 - KRC 2 afgelast, kantine open om 16.00 uur

De enigste wedstrijd die op het programma stond voor morgen gaat helaas niet door: Stedum 2 - KRC 2 is afgelast. De kantine opent desondanks om 16.00 uur.

Pas je Coach van Stedum-team aan, het kan nu nog!

De winterstop duurt maar kort dit seizoen want a.s. zaterdag speelt het 2e al weer. Mocht je je coach van Stedum team aan willen passen dan kan dit tot a.s. vrijdagavond 23.59 uur.