JA, ik wil lid worden van de V.V. Stedum of SJO STEO! AANMELDEN

Selecties zaterdag 26 november

We naderen de winterstop met nog een aantal speelrondes te gaan. Te beginnen met zaterdag 26 november, wanneer Stedum 1 en 2 een uitwedstrijd spelen en alleen Stedum 3 in eigen huis speelt.

Stedum 1 ontvangt RZ Baflo 1

Slechts één wedstrijd zaterdag. In eigen huis ontvangt Stedum 1 koploper Rood Zwart Baflo 1. De gasten wonnen tot nu toe alle wedstrijden en komen dus vol zelfvertrouwen naar Stedum.

Stedum 3 op z'n hondjes

Verliezen we een keer, schrijft hij geen verslag. Die opmerkingen heb ik afgelopen zaterdag meerdere keren voorbij horen komen. Schrijven over leuke dingen gaat me inderdaad makkelijker af dan minder leuke dingen. En blijkbaar levert een nederlaag ook onvoldoende inspiratie op.

Nederland - Ecuador te zien in de kantine

Op vrijdag 25 november zal de wedstrijd Nederland - Ecuador te zien zijn in onze kantine! De wedstrijd begint om 17.00 uur, de kantine is vanaf 16.00 uur geopend. We hopen op een mooie opkomst, dus zegt het voort!