JA, ik wil lid worden van de V.V. Stedum of SJO STEO! AANMELDEN

Stedum weet laatste bekerduel winnend af te sluiten

Stedum miste vanwege blessures nogal wat spelers in het thuisduel tegen Wagenborger Boys en moest derhalve een beroep doen op maar liefst vier zestienjarige spelers. Ook deed de ervaren Jaap Dijkema mee. Niet zonder succes, want Stedum won het bekerduel met 3-2.

Hoewel Stedum de volgende ronde niet haalde is er volop tevredenheid bij persvoorlichter Boelie de Sturler van de Stedumers die aangaf dat trainer Hans Noorman lovend over de jeugdspelers en het vertoonde spel was. Hij zag dat Dijkema na tien minuten voor de Stedumer voorsprong zorgde nadat Sverre Bodde hem via een voorzet bereikte. Bodde was volgens De Sturler de beste man van het veld en was ook bij de 2-1 door Milan de Vries betrokken. Nog voor de pauze kwam Stedum zelfs op 3-1 door Robert, de nieuwe aanwinst van het stad-Groninger Groen Geel. Wagenborger Boys verkleinde de achterstand vrij snel erna tot 3-2 en dus bleef het spannend.

In de tweede helft was er echter nog weinig spanning en hield Stedum de controle over het duel.

Ook het tweede elftal wist te winnen. HS'88 5 werd met 2-0 verslagen en zo verliet jong-Stedum eveneens het bekertoernooi met opgeheven hoofd.